Tuesday, July 1, 2008

Bloggportalen Aletheia

Sitter i Kina just nu och vilar lite. Vi har suttit i moten hela gardagen och idag och ikvall aker vi vidare till Peking for att aka till Sverige pa torsdag.

Under en tid har jag last pa http://aletheia.se/2008/06/08/

Denna blogg har valdigt mycket kritiskt mot det karismatiska. Ibland kan man bli morkradd nar man laser vad vissa kristna anklagar andra kristna att vara. De kallar vissa predikanter for satanister och andra for att vara villolarare medan man sjalv ar Guds basta barn. Det konstiga ar att dessa som skriver pa denna blogg verkar inte ha tid for att gora annat an just detta, kritisera andra for att man forsoker utbreda Guds rike. Tank ifall de kunde ga ut och fullgora missionsbefallningen istallet for att bara sitta och kritisera!

Ga garna in och skriv nagra bra och positiva rader pa denna blogg.

Vi kanske syns under sommaren.

4 comments:

Andy said...

Patrick:
Jag får upprepa det jag sagt tidigare. Om vi suttit ned och samtalat en kväll kanske du hade fått större förståelse för en del ting, för du känner ju ingen av oss i Aletheia och därmed inte mig. Du vet inte hur min vardag ser ut, och jag följer Jesus i vardagen, vittnar om Honom etc.

Häromdagen samtalade jag med en ofrälst person om Jesus, och vi talade om vad Jesus gjorde. Att han brydde sig om de svaga, helade de sjuka, var en kärleksfull herde för de som uppsökte honom. Samtalet kan för många inte klassifiseras som vittnande, men jag tror ett frö såddes där och då.

Det finns så mycket mer än Aletheia, men det är just nu en del av livet. Samtidigt måste man vara obs på att livet består av så mycket, mycket mer än bloggande.

Även om vi är oense om mycket ser jag en del av de poäng du kommer med, och under hösten kommer det nog också en artikel om att vara en Jesu efterföljare.

Var välsignad broder!

Joh said...

Aletheia är oerhört bra verktyg att komma till rätta med svåra övertramp som vissa församlingar har gjort sig skyldiga till. Vi fortsätter be om försoning.

Joh said...

Ringakta inte andras kallelse. För mig är Aletheia ett led i missionering i ditt och mitt hemland. Vägarna och stigarna ska bli raka och leda till Kristus!

Patrick said...

Ja Andy, jag haller med dig att om vi satte oss ned och pratade sa skulle vi kunna fa forstaelse med varandra.

Det ar val just det som ar att vittna om Jesus. Tala om vem Jesus ar och vad Han gjorde nar Han vandrade har pa jorden ar ju liv och det tror jag oppnar upp ett hjarta.