Thursday, June 19, 2008

Resa till Khabarovsk

Kom hem från Khabarovsk för en timme sedan. Har varit där och undervisat på en missions bibelskola i tre dagar. Många av studenterna är föredetta narkomaner som Jesus har frälst och befriat. Nu vill de tjäna Honom genom att gå ut i hela världen och predika evangelium.

Har undervisat i lärjungaträning, att höra Guds röst, Islam, Kyrkan i Kina och jag är väldigt glad att många av dessa studenter har ett hjärta för mission. En utav dem bor i Kina tillsammans med sin fru.

En annan utav studenterna är Olga, hon har varit narkoman i 8 år. Hennes mamma arbetar som major i polisen. Gud har befriat henne från droger och hon vill nu överlåta sitt liv och tjäna Jesus. Hon ber för Indien och kanske hon kommer att åka dit någon gång i framtiden. Hon har genomgått en operation i huvudet för inte så länge sedan. Läkaren var tvungen att ta bort olika saker i örat och därför så har hon inte hört någonting på det högra örat. Under en utav dagarna mitt under lektionen började hon höra bättre.

Det har varit en väldigt bra resa. Jag tror att Gud håller på att resa upp kyrkan i Ryssland för att sända ut den till nationerna med evangelium.

No comments: