Saturday, September 20, 2008

Horoskop styr hennes liv

Det finns en Carman sång där han sjunger ungefär så här: "Varför titta titta hos sjärnorna, när man kan fråga Honom som gjorde stjärnorna!" (Ska inte vara ett frågetecken eftersom det är ett statement.)

Läste idag om Pia som innan hon gör något måste fråga stjärnorna. Om det är så att en kille är jungfru skulle hon aldrig ödsla någon tid med honom.

Tänk att det finns människor som är styrd av horoskop och stjärntecken. Istället för att vara fri så har man blivit en slav under detta "svammel." Tänk vad Satan kan förblinda människors ögon för att göra dem till slavar.

I missionsskolan så har vi en elev som innan han blev en kristen läste och studerade Blavatskis teorier. Han trodde på UFOn och andra NEW AGE fenomen. Sedan mötte han Jesus och blev fri.

Vad underbart det är att följa Jesus och inte behöva vara styrd utav vad stjärnorna eller tant Blavatski säger.

NEW AGE säger man ju är ett smörgåsbord där man kan välja olika religioner; man tar det som passar just för "mig." Man tror att det är frihet och ifall man vill vandra på eldbädd, eller flyga i anden, eller kanske sitta och meditera så är det bara att välja. Men är det verkligen frihet? Nej, självklart inte. De tror en lögn. De tror att de är fria och att deras själ finner ro men "bara i dig (Jesus)har min själ sin ro, bara i Dig, min Gud."

När vi hittar fram till Jesus, bara då finner vår själ sin ro. Det är bara Han som kan ge verklig frihet.

Så jag ber dig, sluta se upp mot stjärnorna, se till HONOM som har skapat stjärnorna. Då finner du tillfredställelse för din själ.

No comments: